Στην κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Κοινότητα Τερψιθέας του Δήμου Λάρισας, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής.

Μετά το πέρας του εκκλησιασμού και της ανταλλαγής εορταστικών ευχών με τους παριστάμενους, η Λαρισαία Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για πολλά ζητήματα και επί μακρόν, με κατοίκους της Τερψιθέας. Στο πλαίσιο της συζήτησης, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες, από την ενεργειακή κρίση και τη δραματική ακρίβεια, μέχρι τα αδιέξοδα του αγροτικού κόσμου, την έλλειψη φαρμάκων και τις ιδιαίτερες τοπικές ανάγκες. Επιπλέον, η Ε. Λιακούλη έγινε αποδέκτης έντονου προβληματισμού για τα κυβερνητικά σκάνδαλα που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας, όπως η δυσωδία των παράνομων παρακολουθήσεων και το “πάρτι” στελεχών της Ν.Δ. με λεφτά του Δημοσίου.

Η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Λάρισας ανέπτυξε, με λεπτομέρειες, τις επιμέρους προγραμματικές θέσεις της αυθεντικής Δημοκρατικής Παράταξης για κάθε ζήτημα, εστιάζοντας ιδίως στην τοπική διάσταση των πολιτικών υπέρ των κατοίκων της περιφέρειας. Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε τα κάτωθι:

«Η έναρξη του νέου έτους βρίσκει την κοινωνία σε απόγνωση, από την εκτόξευση του κόστους ζωής. Οι λίγοι και ισχυροί, εκλεκτοί του Μεγάρου Μαξίμου, γίνονται κάθε μέρα πλουσιότεροι, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών εξωθείται σε σταδιακή φτωχοποίηση, στο έλεος των επιδομάτων. Η “θηλειά” των κόκκινων δανείων γίνεται όλο και πιο ασφυκτική, η προστασία της 1ης κατοικίας εξανεμίστηκε, τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων εκτινάσσονται, το ενοίκιο ροκανίζει σχεδόν ολόκληρο το μισθό. Όσο για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, παραμένουν ουσιαστικά αβοήθητοι, εξαρτημένοι από αποσπασματικά ανεπαρκή μέτρα, να παλεύουν απέναντι στο κόστος παραγωγής που γιγαντώνεται. Τα πλήγματα στον πρωτογενή τομέα διαδέχονται το ένα το άλλο, όπως η απώλεια των συνδεδεμένων ενισχύσεων εξαιτίας των κυβερνητικών χειρισμών.

Την ίδια στιγμή, επί διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, το Σύνταγμα έχει γίνει “κουρελόχαρτο”, τα φαινόμενα διαφθοράς Βουλευτών της Ν.Δ. σοκάρουν και οι απευθείας αναθέσεις ιλιγγιωδών ποσών σε γαλάζιους ημετέρους έγιναν συνήθεια.

Με συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μου, έχω φέρει τη δική σας φωνή μέσα στη Βουλή. Ανέδειξα, αναρίθμητες φορές, με κάθε δυνατό θεσμικό τρόπο, τις ανάγκες και τις αγωνίες σας, διεκδικώντας λύσεις και προτείνοντας διεξόδους. Ήμουν και θα παραμείνω πάντα εδώ, με τις πόρτες μου ανοιχτές και “τα μανίκια σηκωμένα”, σε έναν συνεχή συλλογικό αγώνα για την προκοπή του Τόπου μας.

Το καθεστώς του ελιτισμού και της αλαζονείας, ήρθε να ώρα να αποτελέσει παρελθόν. Υπάρχει ο εναλλακτικός δρόμος της προοδευτικής σοσιαλδημοκρατικής διακυβέρνησης. Με την εμπιστοσύνη όλων σας, η δημοκρατική ανατροπή, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Με το ΠΑΣΟΚ ξανά δυναμικό πρωταγωνιστή, με την κοινωνία στο προσκήνιο, με τις ευλογημένες περιοχές της πατρίδας μας -όπως την ξεχωριστή Τερψιθέα- στην προμετωπίδα της βιώσιμης ανάπτυξης. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ξανά στην πρώτη γραμμή, διεκδικούμε μια αξιοπρεπή ζωή, με διασφάλιση του εισοδήματος και συνέχεια στην καλλιέργεια της γης μας . Για το ΠΑΣΟΚ αυτή είναι μια αδιαπραγμάτευτη διεκδίκηση.

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα σε κάθε κάτοικο της Τερψιθέας!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω