Με ανακοίνωση χθες το μεσημέρι το Open Tv γνωστοποίησε το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγραφε χαρακτηριστικά: «Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής».

Η εκπομπή «Πρωινό Μας» και ο Αρτ Αντιμιάν συνάντησαν την Ίνα Ταράντου μετά την ανακοίνωση ότι «κόβεται» η εκπομπή της, με την ίδια να αναφέρει: «Δεν είναι ευχάριστο να κόβονται εκπομπές, αλλά το προσπαθήσαμε αρκετά πιστεύω και από το κανάλι και από την ομάδα. Πιστέψαμε σε αυτό το διαφορετικό είδος εκπομπής. Προφανώς η ζώνη αυτή είναι πολύ ανταγωνιστική και δεν έχει χώρο για άλλα πράγματα διαφορετικά. 

Συμβαίνουν αυτά αλλά πικράθηκα… Προφανώς κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το συγκεκριμένο διάστημα. Με εκτιμούν και παραμένω στο κανάλι. Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Δυστυχώς κάποιοι εργαζόμενοι της εκπομπής δεν θα συνεχίσουν στο κανάλι. Όλοι περιμέναμε περισσότερα νούμερα».

 

Περισσότερα Εδω