Τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη κλήθηκε να σχολιάσει στο Πρωινό ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το πρωί της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου.

«Οι φωνές που δεν σέβονται την ελευθερία του άλλου, να θαφτούν εκεί που πρέπει. Εγώ που είμαι γκέι πληρώνω την ίδια εφορία που πληρώνει έανς άντρας που είναι στρέιτ. Θα έπρεπε να έχω ακριβώς τα ίδια δικαιώματα. Οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις. Ας κρατήσουν αυτοί οι άνθρωποι την άποψή τους για τον μικρό τους στενόμυαλο κύκλο. Η ανθρωπότητα δεν πηγαίνει μπροστά με τέτοιες απόψεις», ήταν η δήλωση του Άγγελου Μπράτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε: «Ήταν τραγική και απαράδεκτη η δήλωση του κυρίου Μπράτη, η οποία είναι αντιδημοκρατική και αχρείαστα επιθετική. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, ότι κι αν πιστεύει, να βγαίνει και να λέει ότι κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν κάτι αντίθετο από αυτόν, πρέπει να κρατήσουν τη μικρόμυαλη άποψή τους για τον στενό τους κύκλο. Ο κύριος Μπράτης και όσοι λαμβάνουν αυτή τη θέση, ίδια με του κυρίου Μπράτη, καταλαβαίνει ότι σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της GPO του 67% του ελληνικού λαού είναι ενάντια στην τεκνοθεσία;».

«Δεν είναι δυνατόν, δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν έκανα έναν ευγενή άνθρωπο, όπως είναι ο κύριος Μπράτης, να λέει στο 67% του ελληνικού λαού “κρατήστε τη μικρόμυαλη άποψή σας για τον στενό σας κύκλο”» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Πρωινό.

Περισσότερα Εδω