Κοινή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας στο περιοδικό InStyle και στην δημοσιογράφο, Κρίστελ Λιάκου.

Το αγαπημένο ζευγάρι των αθλητών, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις κόρες του, στην έντονη καθημερινότητά του, ενώ αποκάλυψαν αν οι κόρες τους θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Διάβασε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Η γυμναστική είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας. Για ένα ζευγάρι όπως εσείς, που η γυμναστική είναι τόσο πολύ μέσα στη ζωή σας, αποτελεί και couple’s therapy;

Βασιλική Μιλλούση: Η γυμναστική είναι η ψυχοθεραπεία μας, η ψυχανάλυσή μας, αλλά και η ζωή μας. Είναι οι όμορφες και οι δύσκολες στιγμές μας, και πλέον μπορεί να είναι και η μόνη ευκαιρία μέσα στη μέρα να βρεθούμε με τον Λευτέρη για δύο ώρες συνεχόμενα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Σαφέστατα! Ιδίως όταν υπάρχει μια τόσο πιεσμένη καθημερινότητα, όπως η δική μου και της Βασιλικής. Η γυμναστική είναι η ώρα του παιδιού που λέμε, η ώρα που θα ξεφύγουμε και θα βρούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας και θα ξεσπάσουμε από την ένταση και την πίεση της υπόλοιπης ημέρας.

Στο βίντεο στο κανάλι του Λευτέρη, όπου ανακοινώσατε την πρώτη εγκυμοσύνη, εκείνος είπε χαρακτηριστικά ότι αν είναι αγόρι θα κάνει κρίκους και εσύ, Βασιλική, ότι αν είναι κορίτσι θα κάνει δοκό. Τώρα που έχετε δύο υπέροχα κορίτσια, τι βλέπετε πρακτικά; Τα παιδιά σας θα ακολουθήσουν τον δρόμο της μαμάς ή έχουν ήδη δείξει κάτι εντελώς διαφορετικό;

Βασιλική Μιλλούση: Στο συγκεκριμένο βίντεο στο Youtube είχαμε μιλήσει για τα παιδιά μας αστειευόμενοι. Βέβαια, τα κορίτσια μας έχουν μεγαλώσει και μεγαλώνουν μέσα στο γυμναστήριο, και η αλήθεια είναι ότι και οι δύο δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν γυμναστική. Όμως, το «μπορώ» με το «θέλω» έχει μεγάλη διαφορά. Οπότε εμείς θα τις μεγαλώσουμε μέσα στο γυμναστήριο παίζοντας και αυτές θα επιλέξουν αν θέλουν να ακολουθήσουν ή όχι.

Λευτέρης Πετρούνιας: Όλα τα παιδιά, όχι μόνο τα δικά μας, πιστεύω ότι πρέπει να μπουν στον δρόμο του αθλητισμού ούτως η άλλως, για τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός. Είναι κάτι που θα έπρεπε να γίνεται στα όρια του υποχρεωτικού, θα τολμούσα να πω. Το κομμάτι του πρωταθλητισμού, όμως, είναι μια άλλη πίστα. Οπότε, ούτε εγώ ούτε η Βασιλική είμαστε οι αρμόδιοι για να κρίνουμε το να θα μπουν στον πρωταθλητισμό τα παιδιά. Το σημαντικότερο είναι να περνάνε καλά και να τους αρέσει αυτό που κάνουν. Όσο τους αρέσει, ό,τι είναι αυτό που τους αρέσει, εμείς ως γονείς θα συνεχίσουμε να τα στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Πώς είναι η ζωή ενός ζευγαριού πρωταθλητών με δύο παιδιά; Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά σας;

Βασιλική Μιλλούση: Η καθημερινότητά μας είναι δύσκολη, γι’ αυτό και πια έχουμε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον Λευτέρη. Εκ των πραγμάτων, με δύο παιδιά σε αυτή την ηλικία, η κάθε μέρα είναι για τους γονείς απαιτητική, πόσο μάλλον όταν είναι και οι δύο πολυάσχολοι και κάνουν και πρωταθλητισμό. Οπότε, ναι, είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να τα συγχρονίσεις όλα. Όμως, έχουμε και οι δύο πολύ ενεργό ρόλο ως προς τα παιδιά μας και όταν είμαστε στο σπίτι προσπαθούμε να περνάμε πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Λευτέρης Πετρούνιας: Έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας και, ναι, είναι αρκετά πιεστική. Λογικό όταν προσπαθείς να τα προσαρμόσεις όλα: να είσαι καλός γονιός, να κάνεις πρωταθλητισμό, να έχει μια επιχείρηση και μια κανονική κοινωνική ζωή. Όλο αυτό έχει έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε να συντονίσουμε τη ζωή μας και εγώ και η Βασιλική και βοηθάμε συνέχεια ο ένας τον άλλον. Πότε παίρνει ποιος ποιο παιδί και που το πάει.

Τα παιδιά μας ακολουθούν αρκετά, περνάνε χρόνο είτε στο γυμναστήριο είτε στο γυμναστήριο, είτε στο προπονητικό της Εθνικής Ομάδας. Με διάφορους τρόπους έχουμε προσαρμόσει τη ζωή μας μαζί με τα παιδιά μας. Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με πριν, που το μόνο που σκεφτόσουν ήταν να φας, να κοιμηθείς και να ξαναπάς στην προπόνηση.

Σε ένα challenge vasiliki Vs leuteris, ο Λευτέρης δεν κατάφερε έντεχνα να κάνει γέφυρα πάνω στη δοκό. Βάζετε συχνά τέτοιες δοκιμασίες ο ένας στον άλλο;

Βασιλική Μιλλούση: Γενικά κάνουμε πάρα πολλά challenges, ειδικά με τον Λευτέρη. Είναι και ένας τρόπος να κρατάμε ζωντανή τη σχέση μας, αφού μας αρέσει να προκαλούμε ο ένας τον άλλον με έναν τρόπο που μας ψυχαγωγεί και τους δύο. Έχουμε έναν όμορφο, μόνιμο ανταγωνισμό και τον περνάμε και στα βίντεό μας, πάντα αστειευόμενοι μεταξύ μας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Κάνουμε κυρίως fun challenges. Γιατί αυτά που μπορώ να κάνω εγώ στη γυμναστική και αυτά που μπορεί να κάνει η Βασιλική, αντίστοιχα, είναι διαφορετικά. Ο καθένας είναι σπεσιαλίστας με τον δικό του τρόπο. Η βασιλική στη δοκό και εγώ στους κρίκους. Οπότε όλο αυτό που βλέπεις γίνεται καθαρά και μόνο με χιουμοριστικό τρόπο.

Φαίνεται ότι έχετε και οι δυο σας χιούμορ και γελάτε πολύ μεταξύ σας. Μπορείτε να ανατρέξετε και να μοιραστείτε μαζί μας ένα πραγματικά αστείο ενσταντανέ;

Λευτέρης Πετρούνιας: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Με τη Βασιλική γελάμε συνεχώς, και μέσα στο σπίτι και με τα παιδιά και έξω από το σπίτι – κάνοντας δουλειά ή κάνοντας προπόνηση μαζί. Σίγουρα τις πιο αστείες στιγμές τις έχουμε ζήσει μετά από αγώνες που έχει φύγει όλο το άγχος και απλώς περνάμε καλά και κάνουμε ένα πάρτι όλοι μαζί οι αθλητές, μαζί και εγώ με τη Βασιλική. 

Υπάρχει κάποιο γενικότερο challenge που κάποια στιγμή δεν κατάφερε ούτε ο ένας αλλά ούτε ο άλλος να το βγάλει εις πέρας;

Βασιλική Μιλλούση: Το πιο δύσκολο challenge για μας ήταν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, όταν τα παιδιά μας ήταν και τα δύο μωρά. Ήταν μια πολύ δύσκολη πίστα, ειδικά όσο ήταν μωρό η μικρά μας Λένια και η Σοφία λίγο μεγαλύτερη. Ήταν μια δοκιμασία και για τη σχέση μας και για το πώς θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα με δύο μωρά παιδιά. Όμως, πιστεύω σήμερα ότι τα καταφέραμε και τα καταφέρνουμε μια χαρά.

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Περισσότερα Εδω