Με αφορμή τις δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου για την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που προβλήθηκαν σήμερα Δευτέρα 12/2  στο Breakfast@star σχολίασε η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της.

Στη συνέντευξή του που παραχώρησε ο δημοσιογράφος στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη έχει ευθύνες για τη συμπεριφορά της  Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όπως και ο Λάκης Λαζόπουλος, καθώς της είχαν φουσκώσει τα μυαλά, ότι μπορεί να γίνει σταρούμπα».

Η Ελένη Χατζίδου είπε αρχικά: «Δεν νομίζω να ήταν μόνο καλή κουβέντα. Εγώ, απ’ ότι θυμάμαι, είναι σαν να την είχε πάρει από το χέρι η Ελένη Μενεγάκη, είχαν ξεκινήσει και παρέα. Ήταν με την σφραγίδα της αυτό που ακουγόταν, ότι έρχεται η νέα Μενεγάκη».

«Το στήριζε και αυτή δηλαδή. Όταν βλέπει όλος ο κόσμος, που αγαπάει την Ελένη Μενεγάκη και τη θεωρεί νούμερο 1, βλέπει ότι σου συστήνει μια νέα κοπέλα ως ένα τηλεοπτικό προϊόν που είναι πάρα πολύ καλό, την εμπιστεύεσαι… Οπότε και ο κόσμος έξω φαντάζομαι που θα έβλεπε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα την αγαπούσε χωρίς να ξέρει το γιατί. Επειδή τούς την πρότεινε η Ελένη Μενεγάκη σαν κάτι καλό, νέο, καινούργιο», πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

Περισσότερα Εδω