Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στις πρόβες με την παρουσιάστρια του Madwalk 2023 Βίκυ Καγιά λίγο πριν το φαντασμαγορικό show.

Η παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς, Βίκυ Καγιά μίλησε για το show αλλά και την τηλεοπτική της αποχή, μετά την αποχώρησή της από το Shopping Star.

«Πάντα έχω άγχος, με πιάνει ένα καρδιοχτύπι και λέω τώρα θα πέσω. Θα κάνω μία φορά πασαρέλα, γιατί παρουσιάζω τα Madwalk. Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη, 30 χρόνια εργάζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω. Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση, έχω κερδίσει μία ηρεμία που είχα χάσει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Μου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου», συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά αναφορικά με την αποχή της από την τηλεόραση.

 

Περισσότερα Εδω