Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που έχει πάρει για φιλική συμμετοχή σε σίριαλ.

«Η πέμπτη μου ταινία μεγάλου μήκους, ‘Νυχτερινός εκφωνητής’, κυκλοφορεί από 20 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα. Η ταινία προετοιμάστηκε αρκετά πριν ασχοληθώ με το ραδιόφωνο, υπάρχει μία μεταφυσική σχέση. Η πρώτη φορά που αγχώθηκα στη δουλειά ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στο θέατρο, το 1994. Πριν βγω στην σκηνή, ένιωθα σαν να γκρεμίζεται το εργοστάσιο και να με πλακώνει», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Και συνέχισε: «Πολλές φορές με ρωτάνε γιατί δεν παντρεύτηκα, κάθε φορά δίνω μία άλλη απάντηση για πλάκα. Στην πραγματικότητα δεν ήθελα. Έφτασα μερικές φορές κοντά στον γάμο αλλά δεν ευδοκίμησε. Μου είχε κάνει εντύπωση η ατάκα του Χορν “ο καλλιτέχνης δεν πρέπει να παντρεύεται”. Τώρα που δεν παντρεύτηκα λέω ότι η ατάκα ήταν από τον Δημήτρη Χορν ειδικά για μένα. Αν είχα τη σύντροφο που μου ταίριαζε, θα δεχόταν ότι όπως το ύψος μου είναι 1,88, έτσι δεν μπορώ πια να μην είμαι δημόσιο πρόσωπο. Που και που είμαι βαρετός».

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε αλλά απέρριψε, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Μετά από τον Καλημέρη μοιραία οι προτάσεις ερχόντουσαν, αλλά ήμουν παραπάνω επιλεκτικός από ό,τι έπρεπε, το μετάνιωσα. Τόσα πολλά ‘όχι’ δεν πήγαν σε καλό. Ο Χάρης Ρώμας μου είχε προτείνει να παίξω στο ‘Κωνσταντίνου κι Ελένης’ μάλλον τον ρόλο του Μάνθου, αλλά εκείνη την εποχή έκανα την ταινία μου, το μετανιώνω. Στο ‘Κάτι τρέχει με τους δίπλα’ δεν πήραμε τίποτα γιατί ήμασταν τελείως άγνωστοι. Ζήτησα 10.000 ευρώ για μία φιλική συμμετοχή για να μην πάω και μου είπαν ‘πάρτα’. Έλεγα ‘όχι’ στο να πρωταγωνιστήσω σε σίριαλ κι έκανα ‘γκεσταριλίκια’, μπορούσα να κάνω και 10 τον χρόνο».

Περισσότερα Εδω