Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αντώνη Λαγουδάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις εμφανίσεις της, τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο δύσκολα της φέρθηκαν τα media κάποια περίοδο.

«Μου έχει τύχει να ανέβει κάποιος πάνω στη σκηνή τρέχοντας και να μας σπρώξει στην άκρη και να αρχίσει να φωνάζει. Σε τηλεοπτικό γύρισμα μου έχει τύχει να λιποθυμήσει κοπέλα επειδή έπαθε θερμοπληξία από την ζέστη», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Όταν έκανα την Αλίκη είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος. Τότε είχε φουντώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα προς έμενα, κάπως με μισούσαν όλοι, είναι δύσκολο να σε μισούν. Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και εκπομπές που δεν ήταν κίτρινες θεωρητικά. Δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές, αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική επειδή οι ερωτήσεις ήταν παρεμβατικές. Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω να δουλεύω, μετά την Αλίκη αποφάσισα να κάνω αποχή από την τηλεόραση για μερικά χρόνια», τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφορικά με τον ρόλο της υποδυόμενη την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

 

Περισσότερα Εδω