Για τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα στην πρωινή εκπομπή του Open, το πως διαχειρίζεται τη σκληρή επικαιρότητα αλλά και το αν θέλει να συνεχίσετε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και την επόμενη σεζόν, μίλησε ο Δημήτρης Μακαλίάς στην εκπομπή “Dot” και τον Μίνω Θεοχάρη.

«Για μένα ήταν μία πολύ ευτυχής συγκυρία το να είμαι μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Δεν τη γνώριζα πριν. Ήξερα λίγο το ταπεραμέντο της. Περνάω πάρα πολύ ωραία, ξεκινάει η μέρα μου πάρα πολύ όμορφα.

Ήταν όμως και δύο χρόνια με πολύ σκληρή επικαιρότητα που με έφερε πάρα πολλές φορές σε σημείο να αναρωτηθώ: τώρα τι κάνουμε εδώ, τι έχουμε να πούμε για αυτό; Ένιωθα ότι δεν μπορώ να κουμαντάρω ακριβώς τα πράγματα στην τηλεόραση όπως τα ήθελα. Δεν ήξερα και τι θέλω», παραδέχεται αμέσως μετά» ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Όσο για το αν θέλει να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και την επόμενη χρονιά, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε,  «Ήταν μία χρονιά μουδιασμένη κι αυτό με βάζει σε σκέψεις και να αναθεωρήσω για το τι θέλω να κάνω από δω και πέρα. Είναι νωρίς ακόμη, θεωρώ. Δεν ξέρω ποια είναι η πραγματική μου ανάγκη για του χρόνου. Τώρα, επειδή περνάω πολύ καλά και μου αρέσει αυτό που κάνω, μπαίνω βαθιά σε αυτό και δεν κοιτάζω το επόμενο βήμα»

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση στον αέρα. Αισθάνομαι όμως πολλές φορές ότι, επειδή νιώθω πολύ οικεία με τα παιδιά, μπορεί να πω καμιά κουβέντα παραπάνω για τρίτους ανθρώπους, σαν να είμαι στον καναπέ του σπιτιού μου. Σε κάποια πράγματα πρέπει να χαλαρώνεις στην τηλεόραση, σε κάποια άλλα όχι», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Μακαλιάς.

 

Περισσότερα Εδω