Η Μαρία Κανελλοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη μοναχικότητα, τις δύο προτάσεις γάμου που απέρριψε, τις άσχημες στις συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και τις μεγάλες αμοιβές στην «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης.

«Δεν είχα την ευτυχία να κάνω δικά μου παιδιά και εγγόνια. Γιαγιά με έχουν κάνει με ένα τρόπο τα ανίψια μου. Δεν πήρα μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μου. Δε σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ ή να κάνω οικογένεια. Η ζωή γράφει το δικό της βιβλίο για τον καθένα. Έχασα τους γονείς μου πολύ νωρίς. Στα 20 μου δεν τους είχα. Είχα μια μοναχική πορεία. Δεν ερωτεύτηκα ιδανικούς τύπους. Δύο φορές δέχτηκα πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή. Όταν είσαι πολύ νέος νομίζεις ότι έχεις χρόνο. Αλλά δεν έχεις και πολύ» εξομολογήθηκε η Μαρία Κανελλοπούλου.

«Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές. Έχει τύχει να ανοίξει η μύτη μου μέσα σε ταξί, επειδή με είχαν αδικήσει και πιέσει», είπε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος.

 

«Κάποιοι έχουν κάνει τέρατα σε συμπεριφορές, μπροστά σε αυτά που έχουν ακουστεί. Ο φίλος μου Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε. Αλλά αν μπορούσε κάποιος να μιλήσει για συμπεριφορές βίας από ανθρώπους που είχαν την ευθύνη μιας δουλειάς, θα έγραφε βιβλίο», συμπλήρωσε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Περισσότερα Εδω