Τις πρόσφατες δηλώσεις της Σοφία Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Δευτέρας 24/1.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» και μιλώντας στην κάμερα, αναρωτήθηκε αν η Σοφία Βογιατζάκη έχει πληροφορηθεί τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της για τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς η ίδια δήλωσε πως τον θαυμάζει πολύ και θα ήθελα να συνεργαστεί μαζί του..

«Κάποιος ηθοποιός θέλει να εκφράσει την αμέριστή του συμπάθεια προς έναν από αυτούς που έχουν καταγγελθεί. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, η κυρία Βογιατζάκη, που ούτε καν είναι στο σωματείο γραμμένη δεν έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της;», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να προσβάλει τις συναδέλφους της που έχουν καταγγείλει για συγκεκριμένους λόγους τον κύριο Κιμούλη, ο οποίος κατά τα άλλα, είναι ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός, όπως λέει και η κυρία Βογιατζάκη».

Δες το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα στο 4:18′

Τι είχε δηλώσει η Σοφία Βογιατζάκη:

«Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ» είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά η ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω