Μια δυνατή ομάδα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας βρέθηκε χθες στο Μουσείο Μπενάκη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «Από τον σχεδιασμό στην υλοποίηση» για το έργο που επιτελεί η ΚτΠ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και σύμβουλο του Υπουργού Ανδρέα Ζαμπούκα, ο ίδιος ο κ. Παπαστεργίου, ο Υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο ΓΓ του υπουργείου Δ. Αναγνωστόπουλος, ο πρόεδρος της ΚτΠ Δ.Ασκούνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΠ Σ. Ασθενίδης και η Υφυπουργός Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

Η Κοινωνία της Πληροφορίας είναι ο επιτελικός βραχίονας υποστήριξης υλοποίησης έργων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στο δημόσιο τομέα, καθώς και δράσεων κρατικών ενισχύσεων στις ΤΠΕ, συνδράμοντας στην υλοποίηση της Βίβλου Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ελλάδα.

Η εταιρεία συμμετέχει θεσμικά στην εξειδίκευση της ψηφιακής στρατηγικής της χώρας, υλοποιεί έργα ΤΠΕ που χρηματοδοτούνται από τα Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία της ΕΕ, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το Ταμείο Ανάκαμψης ή μέσω Συμπράξεων Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα, υποστηρίζει τον εντοπισμό αναγκών φορέων της Δημόσιας Διοίκησης σε έργα ΤΠΕ και παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη σε φορείς σε όλο τον κύκλο ζωής των έργων ΤΠΕ που έχουν κληθεί να υλοποιήσουν.

Το βιογραφικό του κ. Ζαμπούκα μπορείτε να το βρείτε εδώ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω