Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας οδηγήθηκε ένας ποδηλάτης που τραυματίστηκε μετά από πτώση, στην προσπάθειά του να αποφύγει μια έφηβη που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Όπως περιγράφει στην «Ελευθερία» η οικογένεια του τραυματία, ενώ ο ποδηλάτης κινούνταν με κανονική ταχύτητα, ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε μια νεαρή κοπέλα, η οποία πιθανόν να μην τον είδε ή να μην υπολόγισε σωστά την απόστασή του.

Εκείνος, εκτιμώντας πως θα συγκρουστούν, έστριψε το τιμόνι με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, να σπάσει τη μύτη του και να χρειαστεί ράμματα. Τα τραύματά του, δεν του επιτρέπουν να πάει στην εργασία του.

«Κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν την ανεξέλεγκτη κατάσταση που δημιουργείται με τους οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών. Σήμερα είναι ο δικός μας συγγενής, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος» λένε μέλη της οικογένειάς του, στην «Ε» και ζητούν να μπει ένα σαφές πλαίσιο κίνησης για τα ηλεκτρικά πατίνια, καθώς όλη αυτή η καιτάσταση προκαλεί επικίνδυνες καταστάσεις τόσο για τους ίδιους τους επιβαίνοντες στα ηλεκτρικά πατίνια (συχνά ανεβαίνουν και δύο νεαροί μαζί) όσο και στους υπόλοιπους οδηγούς των οχημάτων είτε Ι.Χ., είτε δικύκλων. «Πετάγονται εκεί που δεν το περιμένει κανείς» σημειώνουν χαρακτηριστικά «και δεν μπορείς να προλάβεις να αντιδράσεις είτε είσαι πεζός, είτε οδηγός κάποιου οχήματος. Ας βρεθεί μια λύση» καταλήγουν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω