Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας το 2ο Santa Run στη Λάρισα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 29 Δεκεμβρίου 2023.

Τι είναι το Santa Run Nation Larissa?

Η διοργάνωση του Santa Run Larissa είναι ένας περίπατος στην πόλη, με συμβολικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα στον οποίο οι συμμετέχοντες θα είναι ντυμένοι με στολές του Αϊ Βασίλη. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την αγορά των στολών από τους συμμετέχοντες, θα διατεθούν από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας για την αγορά κλινοστρωμάτων ειδικών προδιαγραφών για την ογκολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση Santa Run Nation Larissa το 2022, με πάνω απο 500 συμμετοχές είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να καλέσουμε όλη την πόλη και στη φετινή διοργάνωση.
Σε μία γιορτή που αφορά όλη την πόλη, για τον αποχαιρετισμό της χρονιάς, το καλωσόρισμα του νέου χρόνου και την επίτευξη ενός νέου στόχου για καλό σκοπό.
Ένα party γεμάτο θαύματα και χαμόγελα, ανοιχτό σε όλους του πολίτες της Λάρισας, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Η διαδρομή η οποία θα καταλήγει σε ένα μεγάλο party στο Μύλο του Παππά, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το μέρος από όπου θα γίνεται η προμήθεια των στολών, θα αναρτηθούν στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων της διοργάνωσης, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Santa Run Larissa, https://www.santarunlarissa.gr/

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω μηνύματος στο Instagram ή στο Facebook καθώς επίσης και στέλνοντας email στη διεύθυνση santarunlarissa@gmail.com.

Δείτε φωτογραφίες από το περσινό Santa Run:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω