Έντονα ενοχλημένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Περιφερειάχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας με στενούς συνεργάτες του, αιρετούς, στους οποίους έκανε μάλιστα – σύμφωνα με πληροφορίες – και αυστηρές συστάσεις.

Αφορμή φέρεται να στάθηκαν οι δημόσιες εμφανίσεις των συγκεκριμένων αιρετών σε κομματικά «σουαρέ», οι οποίες έκαναν το γύρο της Θεσσαλίας μέσα από τις φωτογραφίες των δημοσιογραφικών ρεπορτάζ και προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.

«Αν είναι δυνατόν, την ώρα που η Θεσσαλία προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι από τις καταστροφές του περασμένου φθινοπώρου, κάποιοι αντί να είναι αφιερωμένοι στο έργο τους και στις αρμοδιότητές τους, να φωτογραφίζονται με κομματικά στελέχη. Δεν είναι αυτό το μήνυμα που θέλει να στείλει ο Περιφερειάρχης στην κοινωνία και δε θα επιτρέψει σε τέτοια φαινόμενα να συνεχιστούν…» σημείωνε αρκετά προβληματισμένο, άτομο από το στενό περιβάλλον του κ. Κουρέτα.

Ο Περιφερειάρχης κάλεσε ένα – ένα τα συγκεκριμένα άτομα στο γραφείο του και τους ζήτησε «εγκράτεια» σε ότι αφορά τη δραστηριότητά τους πέραν των καθηκόντων που τους έχει αναθέσει, υπενθυμίζοντας τους πως πρόκειται για «καθήκοντα πρώτης προτεραιότητας σε μία έκτακτη και κομβική συγκυρία».

Εξίσου δυσαρεστημένος όμως εμφανίζεται και για σημαίνον πολιτικό πρόσωπο της Λάρισας, το οποίο όπως σημείωνε οι συνεργάτης του, “έχει κάνει άνω – κάτω την περιφερειακή ομάδα με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσει προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικά συμφέροντα”.

Προφανώς και το μήνυμα οφείλει να ληφθεί από τους αποδέκτες του…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω