Η Ματούλα παραχώρησε μία συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στην εκπομπή στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο, Τέρψη Μαντζουράτου. Η ηθοποιός έκανε έκκληση on camera να βρεθεί ένα σπίτι να μείνει, ενώ αναφέρθηκε και στις κακές σχέσεις με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε.

Συγκεκριμένα, η Ματούλα είπε: «Με έδιωξαν από το σπίτι παρόλο που πλήρωνα κανονικά. Δεν έχω πάρει την εγγύηση, αλλά δεν πειράζει. Τους τη χαρίζω. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με πήγε στα δικαστήρια, μου ζήτησε να του πληρώσω ενοίκια ενός χρόνου μπροστά. Το ποσό ήταν για το μήνα 650 ευρώ. Στο συμβόλαιο έγραφε ποσό ενοικίου 400 ευρώ. Δεν έδωσα πολλή σημασία. Με σπασμένα παντζούρια και πόρτες της δεκαετίας του ’40. Ήμουν πάρα πολύ εντάξει. Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, πήγα και στο Εφετείο».

«Είχα βεβαίωση του νοσοκομείου ότι δεν πρέπει να κουνηθώ εξαιτίας του τραυματισμού μόνο για δύο μήνες. Μου ήρθε το χαρτί της έξωσης και μου έδωσαν περιθώριο 10 ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ. τη στιγμή που δεν έπρεπε να κουνάω ούτε το χέρι μου, ούτε να είμαι όρθια. Τρελάθηκα. Έψαχνα, έψαχνα, έψαχνα τίποτα. Έψαχνα μία αποθήκη να βάλω τα πράγματά μου» πρόσθεσε η Ματούλα.

Η Ματούλα απάντησε και για το ενδεχόμενο να ζητούσε βοήθεια από τον γιο της. «Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου. Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον αυτό το γεγονός, όχι εμένα. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα» δήλωσε.

«Παρακαλώ πάρα πολύ, ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά. Δεν ζητάω τίποτε. Να πληρώνω…» κατέληξε η Ματούλα.

Περισσότερα Εδω