Την πρώτη της ανάρτηση μετά τον καβγά του Light με τον Snik στον οποίο άθελά της έγινε πρωταγωνίστρια, έκανε πριν λίγη ώρα η Έλενα Παπαρίζου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν δίπλα της ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φυγαδευτεί προκειμένου να μην κινδυνέψει. Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να αποχωρήσει από τον χώρο που διεξάγονταν τα βραβεία προς ένδειξη της δυσαρέσκειάς της αλλά και θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα πως είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας.

Σήμερα μέσω μιας ανάρτησης η Έλενα Παπαρίζου τονίζει και πάλι πως η βία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας και τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται.

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά προβλήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι τα προβλήματα.

Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης και να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στη βία, όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας» έγραψε η Έλενα Παπαρίζου.

Περισσότερα Εδω