Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece σάς προσκαλεί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 16:00-18:00 στη δωρεάν Έκτακτη Συνάντηση του ΣΘΕ-LLLGR με θέμα «Θηλασμός: Από το Α ως το Ω» στον πολυχώρο «Φρούριο» στο Φρούριο Λάρισας.

Τη Συνάντηση θα συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League Greece, Έλενα Γκίκα, η οποία είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα, η οποία προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Σκοπός της Συνάντησης είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των οικογενειών της κοινότητας, όλων όσων πλαισιώνουν τη δυάδα του θηλασμού και η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τον θηλασμό. Η Συνάντηση απευθύνεται σε θηλάζουσες ή μη, μέλλοντες ή υπό σκέψη γονείς, πρώην θηλάζουσες, και όσους στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό ή θέλουν να ενημερωθούν γι’ αυτόν.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece (www.lllgreece.org) είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο (αρ. καταχώρησης στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα: 156), που εκπροσωπεί στην Ελλάδα στο Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού (τη La Leche League International, www.llli.org).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω