Σε ένα ευχάριστο και συναδελφικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, από τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αικατερίνη Καραγιώργου, τους/τις Προϊστάμενους των Τμημάτων και το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Την Πρωτοχρονιάτική Πίτα ευλόγησε ο σεβαστός π. Ιωάννης Κατρανίδης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ακόμη, τακτικά και αιρετά μέλη του απερχόμενου και του νεοσυγκροτηθέντος Ανώτερου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Θεσσαλίας, του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Λάρισας και του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής.

Η κ. Αικατερίνη Καραγιώργου, κατά τον χαιρετισμό της ευχήθηκε στους παριστάμενους εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους, καλή και δημιουργική χρονιά, με την απαιτούμενη δύναμη και συνεργατικό πνεύμα, ώστε να ασκεί αποτελεσματικά η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας το έργο της, προς όφελος της τοπικής εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω