Ευχαριστώ από καρδιάς όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΑΚΕ του Γενικού Νοσοκομείου, η συγκίνηση είναι μεγάλη…

Εύχομαι μία ευλογημένη χρονιά με υγεία, ευημερία και κάθε καλό στις οικογένειές σας! Προχωράμε με ελπίδα, συμπόνια και συναδελφικότητα! Το νοσοκομείο μας απέδειξε στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στα δύσκολα… Αξίζουν Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό πού πάλεψε με αξιοπρέπεια! Το Δ.Σ. της ΔΑΚΕ του ΓΝΛ, υπόσχεται ότι ο κύριος γνώμονας είναι το συμφέρον των υπαλλήλων του νοσοκομείου μας! Εύχομαι ενότητα στην παράταξη μας καλή επιτυχία στις εκλογές που έρχονται!

Ευχαριστώ θερμά τους καλεσμένους μας βουλευτές Ν. Λάρισας Μάξιμο Χαρακόπουλο, Χρήστο Κέλλα, Στέλλα Μπίζιου, τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειαρχη Βασίλειο Πινακά, τον Αντιπεριφερειαρχη Αθλητισμού Κωνσταντίνο Καλαμπάκα, την πρόεδρο Περιφερειακου Συμβουλίου Τάνια Δόκου, τον Επικεφαλή της Δημοτικής Παρατάξης “ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” Αθανάσιο Μαμάκο, τον διοικητή μας Γρηγόρη Βλαχάκη, την διοικητική διεύθυντρια Δήμητρα Σαρακατσάνου, το Δ.Σ. του Γ.Ν.Λ. Θάνος Ολύμπιος, Κατερίνα Σακελλαρίου, Ελένη Σιαματά Μπούτλα, κύριο Πάνου Κωνσταντίνο, κυρια Πλαϊνού Ελενα. Τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νομού Λάρισας Ηλία Σουφλιά, τη Γενική Γραμματέα ΠΕΔ Ρένα Καραλαριώτου , τον πρωην Πρόεδρο ΝΟΔΕ νομού Λάρισας Χρήστο Καπετάνο, τον πρόεδρο ΑΔΕΔΥ Μιχάλη Τζιατζιά, τον Πρόεδρο ΔΑΚΕ ΔΤ Γιώργο Τασιόπουλο, τον Συντονιστή Επικοινωνίας ΔΕΕΠ Γιώργο Γουμενόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Νικαιας Σπύρο Ακριβουλη, τον πρόεδρο ΕΑΚΛ Γιάννη Κουρδή. Τη Διευθύντρια Νοσηλευτικης Υπηρεσίας, Τομεαρχες, τους αγαπημένους συναδέλφους μέλη ΔΑΚΕ ΓΝΛ.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Προερδος ΔΑΚΕ Υγειονομικών Ελλαδος Χρήστος Παπαναστάσης. Ευχαριστούμε το επιλεγμένο κατάστημα στην Κουμα “Καρυωτης Γιώργος” και τη συνάδελφο Μαρία Φακή για το φλουρί. Ένα ευχαριστώ επίσης στον Σπύρο Τσαντόπουλο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες και το κατάστημα Λαδοφάναρο στην πλατεία φρουρίου για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω