Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Δ.Κιλελέρ “Η Αγάπη” μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και με μεγάλη συμμετοχή των φίλων και μελών του συλλόγου στο καφέ “Ήδιστον” στην πλατεία της Νίκαιας.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη του Συλλόγου, για μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα, στέλνοντας μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο. Ο σύλλογος εξακολουθεί με τη δράση του και με τη βοήθεια των μελών και των χορηγών του να στηρίζει πάνω από 250 οικογένειες του Δήμου Κιλελέρ έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν κατά το δυνατόν τα δεκάδες προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας κ. Κομήτσα Ανδριάνα , η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ελπινίκη Ζουμπελούλη, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Παναγούλης , η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν. Λεύκης κ. Κουρεούδη Μαρία, ο πρώην Δήμαρχος Κιλελέρ πατέρας Ρίζος Κομήτσας, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μαζί με τον εφημέριο της Νίκαιας Πατέρα Αριστείδη, μέλη φορέων και συλλόγων κ.α.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω