Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος την Τρίτη 21/11.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μεταξύ άλλων, μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, με αφορμή την περίπτωση του Σταμάτη Γαρδέλη.

«Με τον Σταμάτη δεν είμαστε πολύ κοντά αλλά όταν γνωρίζω πολλά χρόνια. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι μόνο σε αυτόν. Έχω μεγάλη πείρα σε αυτό, γιατί το πρώτο μαγαζί μου το πήραν πριν από 10 χρόνια, το άλλο το μαγαζί μου το πήρε η τράπεζα πριν από πέντε χρόνια και εκεί πέρασε και εγώ ένα αντίστοιχο περιστατικό όπως αυτό του Σταμάτη Γαρδέλη. Απομονώθηκα, τα βρήκα μόνος μου, δεν πήγα σε ψυχολόγο. Πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. 

«Εγώ είμαι ένας από αυτούς, απλά ίσως είμαι λίγο πιο δυνατός χαρακτήρας. Θέλω να πω ότι κάποια στιγμή με βρήκε ένα συνταγματολόγος, με πλησίασε και έκανα ένα εξώδικο στην εταιρεία που μου πήρε το σπίτι. Η διαδικασία για να σου πάρουν το σπίτι είναι πολύ επώδυνη. Υποφέρει πολύς κόσμος, θα έχουμε πολλά θύματα. Εγώ περιμένω να μου απαντήσουν στο εξώδικο, αν δεν λάβω απάντηση θα κάνω μήνυση και αν δεν πετύχει αυτό δεν έχω άλλη ελπίδα, θα ζητήσω ακρόαση από την πρόεδρο της Δημοκρατίας», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. 

Να σου θυμίσουμε, ότι πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό, ότι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχασε το σπίτι του στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό

Περισσότερα Εδω