“Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας τα όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη εξέφρασε την έντονη διαφωνία της αναφέροντας πως δε μπορούμε να εξισώνουμε τέτοια ποινικά αδικήματα με τις μεσημεριανές εκπομπές.

“Δε ξέρω τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πραγματικά. Επειδή έβλεπα την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο που τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν έχει να κάνει αυτό με τα παιδιά αλλά με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όταν έχεις να κάνεις με έναν καλεσμένο με του οποίου τη θέση διαφωνείς κάθετα, διαχωρίζεις τη θέση σου όπως έκανε η Σίσσυ και η ομάδα αλλά δε μπορείς να τον διώξεις. 

Αυτό που θέλω να πω αν μου επιτρέπεται. Για μένα υπάρχει το ταλέντο αλλά όσο ταλαντούχος και να είναι ένας άνθρωπος όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα, παιδεραστίες και κατηγορούνται για τέτοιου είδους αδικήματα, ξεχνάω το ταλέντο, δε με αφορούν καθόλου, delete, ξεχνάω και ποιος είναι και το πόσο καλός είναι, αν έγινε κάτι τέτοιο, delete.

Αυτό γιατί πάντα βάζω τον εαυτό μου στη θέση της κοπέλας που έχει βιώσει κάτι τέτοιο ή στη θέση της μητέρας που το παιδί της έχει βιώσει κάτι τέτοιο…. Η Σίσσυ διαχώρισε τη θέση της αλλά δε μπορούσε να την πετάξει έξω. Σεβαστή η συγκεκριμένη άποψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν είναι, όσο και να την εκτιμώ σαν ηθοποιό δε μπορείς να λες κάτι τέτοιο. Ούτε μπορεί να εξισώνει τις εκπομπές. Θα τα πω τώρα και θα ξεσπάσω. Να βγαίνει και να λέει για κάποιες μεσημεριανές εκπομπές, και για ρεπόρτερ, που αυτός ο ρεπόρτερ πια είναι και σε δελτίο ειδήσεων, ότι έψαχνε σε σκουπίδια, ναι έψαχνε ήταν λάθος. 

Δε μπορείς να εξισώνεις τέτοιες συμπεριφορές με έναν ρεπόρτερ που έκανε αυτό που του είπε η αρχισυντάκτριά του γιατί έτσι ήταν τότε οι εκπομπές. Παιδιά λίγο με τις ποιότητες και τα δεύτερα, έλα τώρα… Εμένα με έχουν πάρει τηλέφωνο… μη θυμηθούμε τώρα εκπομπές… και πάλι σεβάστηκα. Ήταν τεράστιο ατόπημα αυτό από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δε τη γνωρίζω προσωπικά.., Είναι γυναίκαι και πολλές από αυτές τις γυναίκες που έχουν προβεί σε καταγγελίες αύριο μεθαύριο θα τις δει έξω. Τέλος τα ταλέντα παιδιά.

Ο κύριος Φιλιππίδης δεν έχει προφυλακιστεί; Ο κύριος Λιγνάδης δεν είναι στη φυλακή; Τι να λέμε τώρα; Πόσο ταλαντούχος ήταν; Όχι. Για μένα το ταλέντο δε χωράει σε κάτι τέτοιο. Προτιμώ έναν λιγότερο ταλαντούχο αλλά ηθικό. Ο  ηθοποιός ποιεί ήθος και σταματήστε να κάνετε συγκρίσεις με κάποιες εκπομπές και το τι είναι κίτρινο. Είδαμε και τα πολύ ποιοτικά στα θέατρα και τις τηλεοράσεις που έχουν καταλήξει τόσο” είπε με αρκετά έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερα Εδω