Με αφορμή την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από τον σημερινό αγώνα καθώς παραβίασαν κανόνες του Survivor All Star, ο James Καφετζής αποκάλυψε έμμεσα στο προφίλ του στο Twitter ότι δεν υπάρχει παίκτης που δεν έχει κλέψει φαγητό.

Αυτό είχε ως συνέπεια να ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι αντάλλαξαν έναν εκρηκτικό διάλογο!

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κατηγόρησε την πρώην παίκτρια του Survivor All Star ότι έκανε πικ νικ στη ζούγκλα, με την Βρισηίδα να τονίζει πως δεν έκλεψε ποτέ φαγητό. Ο Άρης Σοϊλέδης τότε πέταξε «βόμβα» για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα…

James Καφετζής: «Χαχαχαχαχα βρείτε μου έστω έναν που δεν έχει κλέψει φαγητό! Όποιος σας πει όχι, είναι μεγάλος ψεύτης».

Άρης Σοϊλέδης: «Αχ Κάτια μου και Βρισηίδα ξεχνάτε πολύ εύκολα πίσω από την καλύβα που ήρθα και σας είπα μαζευτείτε γιατί είστε χύμα και θα σας δουν με τα ψωμάκια του τοστ τα ξεχάσατε που τα είχατε απλώσει και κάνατε πικ Νικ; @VrisiidaAndro @Kweenkatyatar αλλά ξέχασα ήταν αγορασμένα»

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Καλά αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκαν τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν να φάω δεν σημάνει ότι έκλεψα… τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ ΕΣΥ που αγόρασες ΜΗΝΕΣ δεν μου έδινες ΜΟΝΟ εμένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι! Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;».

Άρης Σοϊλέδης: «Πάλι ψέματα λες στον κόσμο. Όχι μια φορά πολλές φορές έλα σε παρακαλώ… Σε σένα να έδινα Εγώ φαγητό;; που να μου κοβόταν το χέρι… αλλά να σ θυμίσω ότι σου έδινε ο Σπύρος με τα λεφτά που του έστελναν οι δικοί του… Έλα φιλάκια. Ψέματα; Έλα σου έρχεται η βόμβα».

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Τον λόγο τον έχει η παραγωγή και απέδειξε ποιος έπρεπε να ήταν στο All Star και ποιος όχι. Κάτι ξέρει παραπάνω η παραγωγή».

Άρης Σοϊλέδης: «Κάνε λίγο υπομονή Βρισηίδα. Όσον αφορά την παραγωγή άστο γιατί έχασε την μπάλα φέτος. Τα βλέπει όλα ο κόσμος, όλοι με κινητό και φαγητό».

Περισσότερα Εδω