Τα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα είναι συγκλονιστικά και το τελευταίο θα μας κόψει την ανάσα αφού οι δραματικές εξελίξεις θα πέφτουν η μια μετά την άλλη. Το Διαφάνι καίγεται στην κυριολεξία και κανείς δεν ξέρει πως θα ξημερώσει  η μέρα.

Εκτός από τον Μιλτιάδη Σεβαστό (Γιώργος Γάλλος)  που θα πέσει νεκρός πηγαίνοντας να βρει τον αγαπημένο του γιο Γιάννο, που τόσο άδικα δολοφονήθηκε, άλλο ένα θανατικό θα μας συνταράξει στο τελευταίο επεισόδιο και δεν είναι άλλο από το τραγικό τέλος της Ανέτ που υποδύεται μοναδικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Ανέτ  Σεβαστού ξέρει ήδη πολλά και το βάρος που κουβαλάει στις πλάτες και την ψυχή της είναι μεγάλο. Ωστόσο δεν θα πεθάνει από την καρδιά της όπως είχε ακουστεί αλλά θα δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της… Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ανέτ θα πάρει δηλητήριο και θα πεθάνει…

Η αδελφή του Δούκα δεν θα αντέξει τα φονικά που έκανε ο αδελφός της αλλά κυρίως τα φονικά που έκανε το ίδιο της το σπλάχνο ο Μελέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μελέτης θα αποκαλύψει στη μάνα του όλους τους φόνους που έχει διαπράξει και δεν είναι λίγοι… Από τον Γιάννο και τον βοσκό, μέχρι τον Κλεομένη, η Ανέτ δεν θα αντέξει να σκέφτεται πως το παιδί της είναι ένας στυγνός δολοφόνος και θα αυτοκτονήσει πίνοντας δηλητήριο.

Διάβασε εδώ: Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική τελευταία εβδομάδα – Καίγεται το Διαφάνι – Καταστροφή και θάνατος

Περισσότερα Εδω