Στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε spoiler για τους χαρακτήρες και τις εξελίξεις της σειράς του ANT1. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν και όπως φαίνεται, όλα αλλάζουν φέτος στο Διαφάνι.

“Θα περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα. Νομίζω ότι θα δούμε και μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Προκόπη, την οποία δεν είχα την ευκαιρία να δείξω. Ο Προκόπης είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος ζει από τα απόνερα της ζωής των άλλων”, είπε αρχικά για τον ρόλο του.

Για τις αδερφές Σταμίρη και τον Σεβαστό Δούκα, ο Γιώργος Ηλιόπουλος ανέφερε…

“Οι αδερφές Σταμίρη θα μείνουν ενωμένες. Ο ερχομός του Αιμίλιου Χειλάκη θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλη τη σειρά. Ο Δούκας φέτος θα αλλάξει πίστα, δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερος ή όχι, θα έχει πολύ ενδιαφέρον όμως σαν χαρακτήρας”.

Δες ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης ενσαρκώνει τον Ακύλα Μεγαρίτη – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ρόλο του

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος μίλησε και για την προσωπική του ζωή, καθώς σύντομα αναμένεται να ντυθεί γαμπρός…

“Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως η σύντροφός μου είναι άνθρωπος με μεγάλη κατανόηση. Είναι σκληρή στην κριτική της. Το χειρότερο που μου είχε πει ήταν Ήσουν καλύτερος χθες. Θα παντρευτούμε σαφώς γιατί και εκείνη το θέλει και εγώ, είναι μια στιγμή την οποία θέλουμε να τη ζήσουμε”. 

 

Περισσότερα Εδω